Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Φωτογραφίες από παραστάσεις

Αποκριάτικη μουσική παράσταση


Λίγο πριν από παράσταση στο Βαφοπούλειο

Μέλη του συνόλου Μουσικό Παραμύθι

Νάτσο Αλκέτα
Χρίστοβα Μαρία
Δαναηλίδου Όλγα

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ(MOUSIKO PARAMYTHI) Εισαγωγή στον κόσμο της κλασσικής και όχι μόνο μουσικής και γνωριμία με τα όργανα της ορχήστρας μέσα από την αφήγηση παραμυθιών που γράφτηκαν ειδικά για αυτό το σκοπό παίζοντας παιχνίδια και κατασκευάζοντας όργανα.
11/11/2010 ΩΡΑ: 11:00 ΧΩΡΟΣ: ΑΝΕΤΟΝ ΕΙΔΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 3,5,6,7,11,12,15,20,33,39,58,76

 {gallery}/uploads/image/sxoleia/NOVEMBER/11-11-2010MOYSIKO PARAMY8I/{gallery}


Έξι καταξιωμένες μουσικοί, μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης έχουν το όραμα να μεταδώσουν στα παιδιά την αγάπη τους για τη μουσική τόσο μέσα από την πολύχρονη πείρα τους στη διδασκαλία της μουσικής, όσο και μέσα από την αγάπη τους για τα παιδιά καθώς, είναι και μητέρες μικρών παιδιών.
Ο στόχος είναι να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα παιδιά τη μουσική μέσα από πρωτότυπα παραμύθια που γράφονται για αυτό το σκοπό παίζοντας παιχνίδια και κατασκευάζοντας όργανα.
Τα προγράμματα είναι ειδικά προσαρμοσμένα για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Το σύνολο έχει πάρει έγκριση από την επιτροπή θεαμάτων του ΥΠΕΠΘ για την παρουσίασή του προγράμματός του.

Συντελεστές:Bαφειάδου Ιωάννα- Αφήγηση, Νάτσο Αλκέτα-Βιολί, Δαναηλίδου Όλγα- Βιόλα, Χρίστοβα Μαρία- Βιολοντσέλο, Παναγιώτου Αθανασία Κοντραμπάσο, Τσούκλα Ήρα-Φλάουτο.